粤ICP备17020797号

    Award

  • YANGO Nanjing Wenlan Mansion Sales Center
    Project Name | YANGO Nanjing Wenlan Mansion Sales Center
    Interior Design | Matrix Design
    Interior Decoration Design and Execution: Juzhen Mingcui
    Photography Company: Shenzhen Shi Xiang Wan He Cultural Communication Ltd.
    Project Nature: Sales Center
    Design Area: 600㎡
    Hard Decoration Cost:¥3800/㎡
    Soft Decoration Cost:¥2000/㎡
    Main Material: Casbet marble, Venado marble, fossil grey marble, oak veneer, wood floor, U shape glass, texture paint.
    Start Time: Jan. 2019
    Completion Time: August 2019
  • Design Description |
    // Draw the Interior Space with Architecture Concept 
    The project locates in Nanjing, Jiangsu along the south bank of Yangtze River. Nanjing is the capital of six Chinese ancient dynasties as well as the pioneer city of the Opening-door policy in modern times. It is a big city full of beautiful architectures and mixed with traditional and foreign culture. The project in Xian Lin vice city, Qixia District aims to manifest the quality of YANGO Group, it is inspired by the unique local culture and history of Nanjing during modern times to show an elegant art space.
    A key design difference of this project is that it defines the interior design with architecture design concept and creates interesting explorative space layout in limited area. Visitors get artistic structure images from every view of this space. The architectural appearance is with cream-colored rectangular marble shaped layer upon layer, it looks like a solemn church with wall lighting on. As the connection area between sand table and the outside, the reception hall is in very simple design, its well proportionend walls perfectly matched with the irregular lines in the ceiling.
    It’s very explorative when walking into the model area and negotiating area from the reception hall, the suspending passages, stairs, long skylight and doors are combined in unique architectural design concept. Stair works as the connection within space, the stair here is in wood color and bamboo texture and shaped in a spiral silk ribbon in the air, it looks more like an art sculpture. Under the stair there places some art chairs and abstract paintings which turn the area into an art gallery.
    Negociating area is in the end of the space. Four chairs and one table, similar but distinctly different, are placed randomly but harmoniously in the middle. A special shape stone platform lies among the chairs. Here it’s easy to see the influence of modern Japanese culture, simple but elaborate. The main colors are cream-color and light grey, cozy and comfortable. To match with the extremely simple style furniture, even the green plants are selected to be small leaves or moss. What’s more, background of the recreation bar is an entire wall displayed with various different white ceramic ornaments which symbolize the historic development of Nanjing as the captital of six ancient dynasties.
    Spacial framework is extended with more possibilities and creates an attractive and explorative land in this design case. Art is reflected in every detail. The space shows its amazing beauty under the changing natrual lighting, every angle of view tells the ingenuity of the design team.